Підлива з м’ясом. Простий рецепт

Така підлива дуже смакує з будь чим, чи то звичайні макарони, чи то каша.

Нам знадобиться:

  • м’ясо (у мене куряча грудка, можна будь-яке),
  • цибуля,
  • морква,
  • болгарський перець,
  • часник,
  • помідор,
  • сіль,
  • суміш перців,
  • борошно,
  • петрушка,
  • соняшникова олія.

Покроковий рецепт приготування:

Насамперед нарізала м’ясо невеликими шматочками. Цибулю, моркву, болгарський перець і помідор подрібнити на маленькі кубики.

Часник нарізати ножем якомога дрібніше.

1 ст. ложку борошна розвела в 150 мг холодної кип’яченої води. Всі підготовчі роботи зроблені і тепер починаю готувати.

На розігрітій сковорідці з олією обсмажила м’ясо.

Цибулю і моркву відправила до м’яса і тушила до готовності.

Потім додала болгарський перець, накрила кришкою і ще п’ять хвилин млоїла на середньому вогні.

Останнім в хід йде помідор, з яким тушила ще п’ять хвилин.

Заправила сіллю, часником, петрушкою, додала лавровий лист. Влила розведене борошно і тушила ще десять хвилин.

М’ясна підлива покликана урізноманітнити домашнє меню. Її легко приготувати в домашніх умовах, спробуйте і Ви!