Підлива з м’ясом. Простий рецепт
Така підлива дуже смакує з будь чим, чи то звичайні макарони, чи то каша.
Нам знадобиться:
- м’ясо (у мене куряча грудка, можна будь-яке),
- цибуля,
- морква,
- болгарський перець,
- часник,
- помідор,
- сіль,
- суміш перців,
- борошно,
- петрушка,
- соняшникова олія.
Покроковий рецепт приготування:
Насамперед нарізала м’ясо невеликими шматочками. Цибулю, моркву, болгарський перець і помідор подрібнити на маленькі кубики.
Часник нарізати ножем якомога дрібніше.
1 ст. ложку борошна розвела в 150 мг холодної кип’яченої води. Всі підготовчі роботи зроблені і тепер починаю готувати.
На розігрітій сковорідці з олією обсмажила м’ясо.
Цибулю і моркву відправила до м’яса і тушила до готовності.
Потім додала болгарський перець, накрила кришкою і ще п’ять хвилин млоїла на середньому вогні.
Останнім в хід йде помідор, з яким тушила ще п’ять хвилин.
Заправила сіллю, часником, петрушкою, додала лавровий лист. Влила розведене борошно і тушила ще десять хвилин.
М’ясна підлива покликана урізноманітнити домашнє меню. Її легко приготувати в домашніх умовах, спробуйте і Ви!