Після довгих експериментів знайшла ідеальний рецепт сирників. Вони найсмачніші та найніжніші, готує тільки так!
Пишні, смачні та ніжні сирники із сиру з додаванням манки. За цим рецептом виходять завжди!
Сир протираємо через сито. Завдяки цьому сирники будуть дуже ніжними. Сир можна використовувати будь-якої жирності.
До протертого сиру додаємо яйце, борошно, цукор, сіль, ванільний цукор (можна замінити щіпкою ваніліну) та манну крупу. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану (рукою це зробити найзручніше). Залишаємо отримане тісто хвилин на 15, щоб манка набрякла. Готова сирна маса для сирників виходить трохи сухою та добре тримає форму. Потім сухими руками ділимо тісто на рівні частини, стіл злегка припилити борошном.
За допомогою великого ножа надайте сирникам форму.
Акуратно перенесіть заготовки на дошку, присипану борошном і відправте в морозилку на 10-15 хвилин. У сковороді розігрійте олію та обсмажте сирники на повільному вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
З варенням, сметаною, медом дуже смачно! Готуйте із задоволенням, приємного апетиту!
Продукти для приготування:
- сир 500 г
- цукор 3 ст. ложки
- борошно 3 ст. ложки без гірки
- манка 3 ст. ложки без гірки
- ванільний цукор 1 ч. ложка
- щіпка солі
- яйце 1 шт.
- олія для смаження