Пісні гречані котлети, Виходять смачні та ситні. Готують їх під час посту

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом незвичайних пісних котлет. У них основним компонентом є гречка, тому відповідно називаються вони гречаниками. Така страва є смачною та ситною, тому є ідеальним варіантом в піст.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Гречана крупа 200 г;
  • Картопля 6 шт.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Мариновані гриби 200 г;
  • Рослинна олія 100 г;
  • Часник 3 зубчики;
  • Морська сіль.

Спосіб приготування:

  1. Спершу потрібно відварити картоплю в “мундирах”, а потім овоч очистити й натерти на тертці з великими отворами.
  2. Потім відваріть ще гречану кашу.
  3. Цибулю потрібно очистити від лушпиння й нарізати кубиками.
  4. Підсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
  5. Потім в окремій посудині потрібно змішати картоплю, гречку та смажену цибулю, сформувати з маси котлетки та обкачати в панірувальних сухарях. 
  6. Смажити котлети на рослинній олії з двох сторін. 
  7. Тепер готуємо грибний соус: гриби промити та помістити в чашу блендера, там подрібнити разом з часником та рослинною олією. У вас має утворитися однорідна маса. 
  8. Викладіть готові гречаники на блюдо та подавайте з грибним соусом.

Смачного!

Ви дотримуєтеся посту?