Пісні гречані котлети, Виходять смачні та ситні. Готують їх під час посту
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом незвичайних пісних котлет. У них основним компонентом є гречка, тому відповідно називаються вони гречаниками. Така страва є смачною та ситною, тому є ідеальним варіантом в піст.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- Гречана крупа 200 г;
- Картопля 6 шт.;
- Ріпчаста цибуля 1 шт.;
- Мариновані гриби 200 г;
- Рослинна олія 100 г;
- Часник 3 зубчики;
- Морська сіль.
Спосіб приготування:
- Спершу потрібно відварити картоплю в “мундирах”, а потім овоч очистити й натерти на тертці з великими отворами.
- Потім відваріть ще гречану кашу.
- Цибулю потрібно очистити від лушпиння й нарізати кубиками.
- Підсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
- Потім в окремій посудині потрібно змішати картоплю, гречку та смажену цибулю, сформувати з маси котлетки та обкачати в панірувальних сухарях.
- Смажити котлети на рослинній олії з двох сторін.
- Тепер готуємо грибний соус: гриби промити та помістити в чашу блендера, там подрібнити разом з часником та рослинною олією. У вас має утворитися однорідна маса.
- Викладіть готові гречаники на блюдо та подавайте з грибним соусом.
Смачного!
Ви дотримуєтеся посту?