Пісний овочевий суп “Мінестроне”
Цей італійський супчик готується буквально за 30 хвилин. Підійде і для пісного меню або просто обіду в літній період. Готується з безлічі овочів, виходить ніжний і дуже апетитний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1,5 літра води
- 1 картопля
- 1 цибулина
- 1 морква
- 50 грам кореня селери
- 1 солодкий перець
- 1 помідор
- 150 грам печериць
- 50 грам соусу «Песто»
- 1 зубчик часнику
- соняшникова олія
- сіль, перець за смаком
Як приготувати пісний овочевий суп
Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиком. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву і корінь селери, нарізаємо кубиком. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками. Печериці нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо зубчик часнику.
У каструлю кладемо картоплю, наливаємо воду і ставимо на плиту.
У сковорідку кладемо цибулю, моркву і селеру. Обсмажуємо до м’якості протягом 7 хвилин. Додаємо солодкий перець і гриби. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 4 хвилини на сильному вогні.
У каструлю додаємо овочі з грибами, суп солимо і перчимо до смаку. Додаємо в нього соус «Песто» і варимо протягом 20 хвилин.
Натираємо на тертці помідор. Додаємо в нього часник, пропущений через прес, спеції, сіль і перець. Все добре перемішуємо.
Отриману масу додаємо в суп, перемішуємо і можна подавати до столу.