Пісний овочевий суп “Мінестроне”

Цей італійський супчик готується буквально за 30 хвилин. Підійде і для пісного меню або просто обіду в літній період. Готується з безлічі овочів, виходить ніжний і дуже апетитний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1,5 літра води
  • 1 картопля
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 50 грам кореня селери
  • 1 солодкий перець
  • 1 помідор
  • 150 грам печериць
  • 50 грам соусу «Песто»
  • 1 зубчик часнику
  • соняшникова олія
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати пісний овочевий суп

Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиком. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву і корінь селери, нарізаємо кубиком. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками. Печериці нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо зубчик часнику.

У каструлю кладемо картоплю, наливаємо воду і ставимо на плиту.

У сковорідку кладемо цибулю, моркву і селеру. Обсмажуємо до м’якості протягом 7 хвилин. Додаємо солодкий перець і гриби. Все перемішуємо і обсмажуємо ще 4 хвилини на сильному вогні.

У каструлю додаємо овочі з грибами, суп солимо і перчимо до смаку. Додаємо в нього соус «Песто» і варимо протягом 20 хвилин.

Натираємо на тертці помідор. Додаємо в нього часник, пропущений через прес, спеції, сіль і перець. Все добре перемішуємо.

Отриману масу додаємо в суп, перемішуємо і можна подавати до столу.

Не вдається скопіювати.