Пісний салат на всі часи
Цей салат швидко впишеться в ваше повсякденне меню. Підійде як гарнір до будь-якої страви, а також його можна сміливо готувати в піст. Салат виходить ситний, красивий і надзвичайно смачний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 300 грам печериць
- 1 цибулина
- пів чайної ложки солі
- пів чайної ложки цукру
- 1 столова ложка яблучного оцту
- 400 грам буряка
- 300 грам консервованого горошку
- зелень
- 100 г моркви по-корейськи
- 2 столові ложки соняшникової олії
- сіль, перець за смаком
Як приготувати пісний салат
Печериці запікаємо в духовці до готовності.
Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою. Кладемо в миску, додаємо сіль, цукор і яблучний оцет. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Буряк відварюємо до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо кубиком.
У салатник кладемо гриби, буряк, моркву по-корейськи, зелений горошок і мариновану цибулю.
Подрібнюємо приготовлену зелень і додаємо до решти продуктів. Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо олією і перемішуємо.
Готовий салат подаємо до столу.