Пісний салат на всі часи

Цей салат швидко впишеться в ваше повсякденне меню. Підійде як гарнір до будь-якої страви, а також його можна сміливо готувати в піст. Салат виходить ситний, красивий і надзвичайно смачний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 300 грам печериць
  • 1 цибулина
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки цукру
  • 1 столова ложка яблучного оцту
  • 400 грам буряка
  • 300 грам консервованого горошку
  • зелень
  • 100 г моркви по-корейськи
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати пісний салат

Печериці запікаємо в духовці до готовності.

Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою. Кладемо в миску, додаємо сіль, цукор і яблучний оцет. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.

Буряк відварюємо до готовності, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо кубиком.

У салатник кладемо гриби, буряк, моркву по-корейськи, зелений горошок і мариновану цибулю.

Подрібнюємо приготовлену зелень і додаємо до решти продуктів. Все солимо і перчимо до смаку, заправляємо олією і перемішуємо.

Готовий салат подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.