Пісочне печиво з м’ясорубки – найніжніша і розсипчаста випічка
Це печиво давним-давно стало одним з найулюбленіших через простоту приготування і свій особливий смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- маргарин або вершкове масло, 250 г;
- цукор, 180 г;
- жовтки, 2 шт;
- майонез, 5 ст.л;
- сіль дрібка;
- розпушувач, 1.5 ч.л;
- борошно, близько 550 г;
- ванілін за смаком.
Процес приготування печива
Розм’якшене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо жовтки, сіль і майонез, перемішуємо.
Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, додаємо ванілін і розпушувач.
Накриваємо тісто плівкою і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
Деко застеляємо пергаментом.
Тісто перекручуємо на м’ясорубці через спеціальну насадку і порційно викладаємо на деко.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 10 – 15 хвилин до золотистого кольору. Дивіться по своїй духовці.
Порада: в тісто ви можете додати подрібнені горіхи – вийде горіхове печиво. Після випікання можна присипати цукровою пудрою.