Півгодини — і дуже смачний обід готовий: картопляна піца (без борошна і духовки)
Я раніше завжди замовляла піцу в піцерії, адже самій її робити дуже складно, та й духовки у нас не було. А потім дізналася, що можна її приготувати і без духової печі, і навіть без борошна, і що найважливіше — всього за півгодинки. Ось з тих пір таку піцу я і готую постійно, тим більше що виходить вона дуже смачною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Щоб приготувати цю смачну закуску, нам знадобляться такі інгредієнти, як:
- пара яєць;
- 3 картоплини середнього розміру;
- твердий сир;
- соняшникову рафіновану олію (то, що без запаху);
- пара помідор;
- копчена ковбаса;
- сіль та перець за смаком.
Рецепт приготування картопляної піци
Насамперед чистимо і моєму картопля, який потім натираємо на тертці з великими отворами або ріжемо смужками. До нього ми додаємо яйця і все добре перемішуємо.
Далі на сковороді розігріваємо олію, а потім викладаємо туди картопляну масу рівним шаром, накриваємо сковорідку і даємо картоплі смажитися протягом 10 хвилин.
В цей час помідори нарізаємо кружечками, а ковбасу — соломкою. І, як пройде 10 хвилин, ці інгредієнти рівномірно викладаємо на картоплю.
Потім піца готується ще стільки ж часу. І в кінці залишиться лише посипати піцу тертим сиром, після чого кришку можна зняти. Ще кілька хвилин закуска готуватиметься без неї, щоб скоринка стала хрусткою і апетитною.