Подруга навчила мене робити заготовки на улюблений салат Олів’є. Взимку дуже виручає – відкриваєш баночку, і готово. Дуже зручно і смачно
Це дуже цікавий і добрий рецепт. Так, як зараз моркви є вдосталь, пропоную зробити заготовки на улюблений салат Олів’є.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Дуже зручно – відкриваєш взимку баночку, і маєш чудову заготовку до салату.
Необхідні інгредієнти:
- Морква.
- Лавровий лист, духмяний перець.
- Сіль, вода.
Моркву помити, почистити, зварити і нарізати дрібними кубиками.
Готуємо маринад (на 16 півлітрових банок):
- Вода – 3 л.
- Сіль – 6 ст. л.
- Лавровий лист – 3 шт.
Щільно заповнені банки морквою, залити маринадом. Стерилізувати 5 хвилин у розігрітій духовці.
Рецепт – Люба Проказа, Оля Дума.
Фото – Оля Дума.
Смачного вам!