Подруга поділилася рецептом баклажанів: не всі відразу розуміють, що їдять не м’ясо
Моя подруга — справжня витівниця, яка кожного разу знаходить спосіб здивувати мене своїми кулінарними здібностями. І ось якось вона мене запросила в гості і почала пригощати одним стравою. З першої ложки воно мене підкорило, мені здалося, що смачніше м’яса я й не їла ніколи. Правда, виявилося, що це зовсім не м’ясо, а баклажани. Загалом, дізналася я у подруги, як готувати цю закуску, і з тих пір сама дивую своїх гостей настільки незвичайною стравою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Докладний рецепт закуски з баклажанів
Щоб приготувати це апетитне страву, нам знадобляться такі інгредієнти, як:
- 500 грам баклажанів;
- 2 яйця курячі;
- соняшникова олія;
- по чверті чайної ложки перцю меленого і солі;
- спеції на свій смак.
І в першу чергу синенькі очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Далі солимо їх і залишаємо в мисці на 15 хвилин, після чого гарненько промиваємо під проточною водою і сушимо, що необхідно для позбавлення від гіркоти. Потім розбиваємо до них сирі яйця, додаємо сіль, перець і спеції і все добре перемішуємо. Після цього розігріваємо на сковороді соняшникову олію і перекладаємо туди баклажанну суміш, обсмажуємо там до утворення золотистої скоринки, а після цього накриваємо кришкою і тушкуємо близько семи хвилин.І все, тепер залишилося лише перекласти її на тарілку, трохи остудити, і можна подавати закуску до столу.