Подруга поділилася рецептом коржів, а сьогодні з ранку я спекла. Від аромату прокинулася вся сім’я!
Таких коржів ви ще точно не куштували. У моїй сім’ї – це ідеальний сніданок, а ще готувати його дуже просто. Вам точно знадобиться цей рецепт!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Обожнюю такий перекус – ситний та оригінальний.
Які продукти потрібні:
- Кефір – 1 склянка;
- Борошно пшеничне – 2 склянки;
- Сир – 150 г (будь-який);
- Сіль, сода, цукор – по 0,5 ч. ложки.
Як приготувати коржі:
Потрібно підігріти кефір, щоб він був теплим й перелити його у миску. Потім до кефіру слід додати цукор, сіль та соду. Все ретельно перемішати й залишити постояти 5 хвилин.
Паралельно натираємо сир, а потім додаємо його в кефір. Потім додаємо ще в суміш просіяне борошно й замішуємо тісто. Найкраще це робити ложкою, а потім ще 5 хвилин руками.
Потім тісто слід розділити на рівних 5 частин й розкатати кожен шматок в корж.
Сковороду змастити рослинною олією та смажити коржі з двох сторін до утворення золотистої скоринки. Це робити слід на середньому вогні.
Вживати гарячими! Це дуже смачно! Смачна їжа не завжди вимагає довгого приготування і великої кількості інгредієнтів.