Подруга поділилася рецептом коржів, а сьогодні з ранку я спекла. Від аромату прокинулася вся сім’я!

Таких коржів ви ще точно не куштували. У моїй сім’ї – це ідеальний сніданок, а ще готувати його дуже просто. Вам точно знадобиться цей рецепт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Обожнюю такий перекус – ситний та оригінальний.

Які продукти потрібні:

  • Кефір – 1 склянка;
  • Борошно пшеничне – 2 склянки;
  • Сир – 150 г (будь-який);
  • Сіль, сода, цукор – по  0,5 ч. ложки.

Як приготувати коржі:

Потрібно підігріти кефір, щоб він був теплим й перелити його у миску. Потім до кефіру слід додати цукор, сіль та соду. Все ретельно перемішати й залишити постояти 5 хвилин.

Паралельно натираємо сир, а потім додаємо його в кефір. Потім додаємо ще в суміш просіяне борошно й замішуємо тісто. Найкраще це робити ложкою, а потім ще 5 хвилин руками.

Потім тісто слід розділити на рівних 5 частин й розкатати кожен шматок в корж.

Сковороду змастити рослинною олією та смажити коржі з двох сторін до утворення золотистої скоринки. Це робити слід на середньому вогні. 

Вживати гарячими! Це дуже смачно! Смачна їжа не завжди вимагає довгого приготування і великої кількості інгредієнтів.