Подруга з села навчила готувати “правильний” маринований салат
Рецепт такої закуски випрошують всі мої знайомі, а коли дізнаються рецепт, то дивуються наскільки ж все просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- Огірки – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Солодкий перець – 1 шт.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Гострий перець – 4-10 колечок.
- Сіль – 1 ч. ложка.
- Цукор – пів ч. ложки.
- Соняшникова олія – 50 мл.
- Оцет 9% – 50 мл.
- Чорний мелений перець – за смаком.
Рецепт приготування:
1. Огірки нарізаємо соломкою або натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Перекладаємо в глибоку миску.
2. Одну моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до огірків.
3. Солодкий перець нарізаємо соломкою.
4. Гострий перець нарізаємо кільцями, додавайте на свій смак.
5. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями чверть.
6. Додаємо 1 ч. ложку солі, пів ч. ложки цукру, 50 мл. оцту 9%, 50 мл. рослинного олії, чорний мелений перець за смаком.
7. Ретельно перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і маринуємо протягом 4 годин.
Це надзвичайно смачна овочева закуска, влітку готую часто і багато. Обов’язково приготуйте і переконайтеся наскільки це смачно і просто.