Подивіться, що виходить. Риба виходить супер соковита та неймовірно смачна! Зайвих інгредієнтів тут немає. Найкращий рецепт із співвідношення час-результат.

Приголомшлива смакота у духовці за “7 хвилин”. У рецепті немає ні сиру, ні майонезу, а сама риба виходить супер соковита та неймовірно смачна! Найкращий рецепт із співвідношення час-результат. Обов’язково спробуйте, це дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Філе горбуші (різновиди риби)
  • Цибуля
  • Помідори (у мене маленькі)
  • Гострий перець
  • Оливки без кісточок
  • Часник
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Орегано (орегано не шкодуйте)
  • Лимонний сік

Спосіб приготування:

Філе горбуші укладаємо на деко з пергаментом, солимо, перчимо, посипаємо орегано сушеним, збризкуємо лимонним соком і залишаємо промаринуватися на 10-15 хвилин. Після маринування укладаємо на філе оливки без кісточок. Оливки – за бажанням, їх додавати не обов’язково, але з ними, як на мене, смачніше.

У сковороду з олією відправляємо цибулю, обсмажуємо її до золотистості, потім додаємо помідори, кільця гострого перцю і гасимо все на сильному вогні 2-3 хвилини.

Викладаємо засмажку на філе, для більшого аромату кладемо пару пластин часнику, поливаємо все оливковою олією і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку рівно на 7 хвилин. Якщо ваша духовка не така потужна, можна запікати і при 200 градусах, тільки тримати рибу потрібно буде трохи довше, 10-12 хвилин.

Подивіться, що виходить. Зайвих інгредієнтів тут немає, і оливки та часник зверху я рекомендую додавати. Риба ніжна та супер соковита, цьому сприяє технологія приготування. Подібний набір продуктів для риби використовується в середземноморській кухні. Спробуйте, це дійсно дуже смачно!