Покроковий рецепт приготування консервованих персиків на зиму

Зараз усі господині готовлять консервацію на зиму з різних овочів та фруктів. Нижче наведений рецепт приготування консервованих персиків, які зимовими вечорами нагадуватимуть вам про літо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Інгредієнти:

  • 2 кілограми не переспілих персиків;
  • 2 ч. л. лимонної кислоти;
  • 400 грамів цукру піску;
  • 1 літр води.

Як приготувати:

Персики слід промити та витерти, щоб вони були сухими.

З персиків необхідно видалити кісточки, зняти з них шкірку та розділити на половинки.

Половинки персиків кладуться у простерилізовані банки. Класти треба доволі щільно, але так, щоб фрукти не пом’ялися.

У каструлі потрібно закип’ятити воду та залити персики. Банки слід накрити кришками та залишити на 20 хвилин.

Потім воду з банок потрібно злити знову до каструлі та додати у неї цукор та лимонну кислоту. Варити суміш на протязі 3 хвилин.

Далі сироп слід залити у банки, котрі потім накриваються ковдрою та залишаються до повного охолодження. Смачного!