Покроковий рецепт приготування консервованих персиків на зиму
Зараз усі господині готовлять консервацію на зиму з різних овочів та фруктів. Нижче наведений рецепт приготування консервованих персиків, які зимовими вечорами нагадуватимуть вам про літо.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Інгредієнти:
- 2 кілограми не переспілих персиків;
- 2 ч. л. лимонної кислоти;
- 400 грамів цукру піску;
- 1 літр води.
Як приготувати:
Персики слід промити та витерти, щоб вони були сухими.
З персиків необхідно видалити кісточки, зняти з них шкірку та розділити на половинки.
Половинки персиків кладуться у простерилізовані банки. Класти треба доволі щільно, але так, щоб фрукти не пом’ялися.
У каструлі потрібно закип’ятити воду та залити персики. Банки слід накрити кришками та залишити на 20 хвилин.
Потім воду з банок потрібно злити знову до каструлі та додати у неї цукор та лимонну кислоту. Варити суміш на протязі 3 хвилин.
Далі сироп слід залити у банки, котрі потім накриваються ковдрою та залишаються до повного охолодження. Смачного!