Полюбиться багатьом! Ідея для простого, швидкого та смачного сніданку. Готується дуже просто, а виходить смачно

Полюбиться багатьом! Ідея для простого, швидкого та смачного сніданку. Рецепт обов’язково повинен стати Вам у нагоді і ще не один раз. Готується дуже просто, а виходить смачно.

Кабачки з яйцем та часником.

Інгредієнти:

  • Кабачки -1шт (250-300гр)
  • яйця -2шт.
  • Цибулина -1 шт.
  • Часник -1-2зуб
  • Сіль-за смаком
  • Чорний перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Цибулину розріжемо кубиками.

Кабачок очистимо у мене вагою 250гр. І розріжемо кубиками.

На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю і обсмажимо її до напівпрозорості.

Кладемо кабачки до цибулі та смажимо на середньому вогні до готовності хвилин 5-6. Як кабачки стануть м’якими додаємо сіль, чорний перець та 1-2 зубчики часнику.

Перемішуємо. Розбиваємо 2-3 яйця, підсолюємо та збиваємо вилкою. Заливаємо кабачки, закриваємо кришкою і смажимо на маленькому вогні 2-3 хвилини до готовності.

Подати можна на сніданок або як перекус.