Помідори на зиму «Язик проковтнеш», дуже смачний рецепт!
Помідори «Язик проковтнеш» дуже смачний рецепт! Готую таку заготовку багато років. Всім дуже подобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Продукти:
- Помідори міцні
- Часник (за кількістю помідор)
- Селера і петрушка – за смаком
- Перець болгарський – за бажанням
- Перець гіркий – 0,5 стручка
Маринад:.
На 1 літр води:
- Сіль – 1 ст. ложка з гіркою
- Цукор – 4 ст. ложки з гіркою
- Оцтова есенція – 1 ч. ложка
Як приготувати помідори «Язик проковтнеш»
У помідорів вирізаємо плодоніжки і вставляємо по зубчику часнику. Укладаємо їх в банку, прошаровуючи гілочками селери, петрушки, (за бажанням) часточками болгарського перцю.
Додаємо 0,5 середнього стручки гіркого перцю і заливаємо окропом на 20 хвилин. Воду зливаємо, додаємо на 1 літр – 1 ст. л з гіркою солі і 4 ст.л з гіркою цукру, оцет, доводимо до кипіння, заливаємо банки і закручуємо.
Вдалих вам заготовок!