Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком

З консервованого горошку виходять неймовірно смачні оладки! Виходить досить незвично і недорого. Готую я оладки на сніданок, іноді на обід або вечерю, а також для перекусу. Думаю, що мало хто пробував такі оладки, тому я настійно рекомендую їх приготувати. Готуються вони просто і швидко, а виходять дуже смачними і ситними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Які інгредієнти потрібні:

  • Одна банка консервованого горошку об’ємом 425 мл (рідина теж потрібна);
  • 200 г борошна;
  • Одне яйце;
  • Сіль в залежності від смаку;
  • Олія соняшникова, щоб смажити.

Переходимо до процесу приготування:

Відкрийте банку горошку і злийте рідину в окрему ємність. Можна цього не робити. Так просто ви зрозумієте точну вагу інгредієнтів і скільки борошна потрібно на певну кількість рідини.

Вбийте в рідину яйце, посоліть за своїм смаком і трохи перемішайте вилкою.

Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком

Потім додайте горошок і ще раз перемішайте.

Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком

Порціями всипте борошно. Тісто має вийти досить густим.

Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком

Залиште його на 5 хвилин.

Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком

Нагрійте сковорідку з олією і готуйте оладки на вогні слабкої інтенсивності до рум’яного стану з однієї й іншої сторони. Кладіть приблизно по одній ст. л. тіста.

Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком