Повний деко повітряних яблучних булочок за 20 хвилин!

Цей рецепт подобатися багатьом не тільки тому, що за 25 хвилин ви приготуєте багато булочок, а й за те, що без особливого клопоту з начинкою, ви отримуєте булочки з яблуками. В якості начинки ви можете вибирати і інші фрукти — ягоди, навіть зробити начинку солоною на свій смак. Тісто дозволяє експериментувати і випікати різні страви. Головне, щоб начинка була не рідкою, тому що булочки будуть погано тримати форму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • масло вершкове, 200 г;
  • яблука, 4 шт;
  • яйця, 4 шт;
  • цукор, 120 г;
  • ванілін, 1 пакетик;
  • розпушувач, 1 пакетик.

Масло вершкове розтоплюємо і змішуємо зі збитими яйцями. Не перестаючи збивати, додаємо ванілін і цукор.

Борошно змішати з розпушувач і порційно додаємо в тісто, потім додаємо в тісто і яблука, нарізані маленькими кубиками.

Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо тісто з яблучними шматочками, залишаючи проміжки в 5 см.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 10 — 15 хвилин.

Після приготування, обсипаємо пиріжки цукровою пудрою. За бажанням, можна пекти такі булочки не тільки з яблуками, але і з персиками, абрикосами, різними ягодами, сухофруктами і т.д.