Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Таку страву можна приготувати не тільки на вечерю для родини, але і на святковий стіл. Цю страву можна подавати, як в гарячому вигляді в якості м’ясної страви, так і в холодному в якості закуски, замінивши ковбасу або шинку. Виходить дуже смачно і цікаво, тому цей рецепт у багатьох приживеться. До того ж страва виглядає досить ефектно. Так що ви зможете здивувати близьких.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Які інгредієнти знадобляться:

  • 600 г будь-якого фаршу;
  • 12 перепелиних яєць (якщо курячі, то досить трьох);
  • Зелень в залежності від смаку (тут шпинат);
  • 40 г молока;
  • 20 г або 2 ст. ложки вівсяних пластівців;
  • Перець, спеції, сіль в залежності від смаку.

Переходимо до процесу приготування

Нагрійте молоко до гарячого стану і залийте ним вівсяні пластівці. Накрийте кришкою і залиште до тих пір, поки в пластівці не вбереться молоко.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Фарш посоліть, приправте улюбленими спеціями. Якщо будете кожен раз використовувати різні, то і смак буде інший. Тут ми приправили часником, перцем і мускатним горіхом.

Вівсяні пластівці додайте у фарш і перемішайте.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Відріжте три листа фольги розміром 40 на 30 см.

Відступіть 10 см від краю і викладіть третину фаршу.

Викладіть листя шпинату, а на них перепелині яйця. Можете взяти курячі, але їх доведеться подрібнити. А взагалі можете з начинкою фантазувати.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Загорніть за допомогою фольги в рулет і можете посипати зверху паприкою, щоб страва була яскравіша.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Всього з такої кількості інгредієнтів виходить три рулети.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Поставте на вогонь сковорідку, нагрійте і потім покладіть рулети. Обсмажуйте їх на вогні трохи менше середнього по 5 хвилин з кожного боку. Олію додавати не потрібно, сковорідка повинна бути сухою.

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Після цього залийте рулетики на третину гарячою водою (вона повинна їх покрити).

Готуйте на вогні слабкої інтенсивності під кришкою 8-10 хвилин. Смачного!

Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин

Не вдається скопіювати.