Просто змастіть минтай гірчицею і відправте в духовку. Смачніше ще не готували

Гірчиця – це універсальний соус, здатний в одну мить змінити смак будь-якої страви. Ось і з минтаєм така ж історія – рибка виходить ніжною, м’якою і ароматною, дуже апетитною. Рибу можна брати будь-яку, не обов’язково минтай.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 3 – 4 шт;
  • гірчиця, 2 ст.л;
  • сметана або майонез, 2 ст.л;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л;
  • сіль, італійські трави, орегано.

Процес приготування

Змішуємо гірчицю з майонезом або сметаною і французькою гірчицею в зернах.

Просто змастіть минтай гірчицею і відправте в духовку. Смачніше ще не готували

Рибу промиваємо, видаляємо все зайве і просушуємо.

Просто змастіть минтай гірчицею і відправте в духовку. Смачніше ще не готували

Кожну тушку змащуємо всередині і зовні соусом.

Викладаємо тушки в форму, посипаємо травами і орегано, можна використовувати будь-які спеції.

Запікаємо 25 хвилин при 180 градусах.

Страва готується просто і швидко, набір продуктів – самий мінімальний і звичайний. Зате результат виходить просто дивовижний.

Просто змастіть минтай гірчицею і відправте в духовку. Смачніше ще не готували