Простий бісквітний торт
Пропоную вам приготувати смачний торт без молочних продуктів, а крем без яєць. Він відмінно підійде для домашнього чаювання. Дуже простий у приготуванні, але від цього не менш смачний. Такий тортик можна і до приїзду
гостей спекти, він не залишиться без уваги. Бісквіт виходить ніжний і пористий, а простий крем робить тортик по особливому домашнім.
Необхідні продукти:
- 5 курячих яєць
- 180 грам пшеничного борошна
- 180 грам цукру
- дрібка солі
- 1 чайна ложка розпушувача
- 500 грам яблучного повидла
- 200 грам чорного шоколаду
- горіхи
Як приготувати бісквітний торт
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо дрібку солі і збиваємо міксером на максимальній потужності 4 хвилини. Потім додаємо цукор і збиваємо ще 2 хвилини.
Просіваємо в масу борошно з розпушувачем, акуратно перемішуємо.
Беремо форму для випічки (22см.), встеляємо пергаментним папером і викладаємо в неї тісто.
Відправляємо бісквіт в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом 40-45 хвилини. Готовий бісквіт охолоджуємо на решітці.
У миску кладемо варення, ставимо в мікрохвильовку і нагріваємо до гарячого стану. Додаємо в нього подрібнений шоколад, накриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо.
Бісквіт розрізаємо на 3 коржа. Дістаємо крем і збиваємо міксером 3-4 хвилини.
Кладемо на тарілку корж, просочуємо сиропом або лікером. Зверху кладемо крем, потім знову корж і т.д.
Готовий торт змащуємо кремом з усіх боків і присипаємо подрібненими горішками. Готовий торт залишаємо просочитися на 3-4 години в холодильнику.
А потім подаємо до столу.