Простий і дуже смачний печінковий торт

Легкий в приготуванні печінковий торт, який Ви зможете вдома приготувати самі без біганини.

Нам знадобиться:

  • Печінка сира 700 гр. (Яловича або свиняча)
  • Цибуля 2 середніх головки
  • 0,5 склянки молока
  • Яйця 5 штук
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія 1 стол. ложка
  • Борошно 2 стол. ложки

Для змазування:

  • Майонез 300 мл.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 1 головка

Покроковий рецепт приготування:

Цибулю почистити. Пропустити через м’ясорубку печінку і цибулю. До них додати: молоко, яйця, олію, борошно. Все добре розмішати.

Випікати печінкові млинці на розігрітій сковорідці, змащеній олією, з двох сторін.

Моркву і часник почистити. Часник пропустити через прес. Моркву потерти на тертці. На сковорідці з олією обсмажити моркву до м’якості. Майонез з’єднати з подрібненим часником і морквою.

Кожен печінковий млинець змастити морквяно-майонезною сумішшю.

Верх печінкового торта прикрасити дрібно нарізаною зеленню. Приємного вам апетиту!!!

P.S. Діаметр сковорідки бажано вибирати не великий, щоб було легко перевертати млинці під час приготування, і вони не рвалися.

Печінковий торт гарно підійде  до святкового столу, та не займе багато часу на приготування.

Не вдається скопіювати.