Простий і швидкий рецепт яблучного пирога
У вас немає часу на приготування, а десерту хочеться, пропоную скористатися таким простим і дуже смачним рецептом пирога з манної крупи, кисло-солодких яблук.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Цікава публікація
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- манна крупа, 160 г;
- борошно, 130 г;
- ванільний цукор за смаком;
- розпушувач, 10 г;
- цукор, 190 г;
- вершкове масло заморожене, 100 г;
- сіль – дрібка;
- яблука кисло-солодкі, 1 кг.
Процес приготування яблучного пирога:
Борошно просіваємо і з’єднуємо з манною крупою, сіллю, цукром і ванільним цукром. Ділимо масу на 4 частини.
Яблука натираємо на грубій терці і масу ділимо на 3 частини.
Форму застеляємо пергаментом і висипаємо частину сухої суміші, рівномірно розподіляємо.
Викладаємо частину яблук і також рівномірно розподіляємо.
Робимо другий шар сухої суміші, потім яблучний, сухої суміші, яблука і суміш.
Натираємо на тертці заморожене вершкове масло, присипаємо цукром.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 45 хвилин.
Охолоджуємо протягом 1 години пиріг у формі, потім виймаємо на тарілку.
За смаком, можна ще присипати остиглий пиріг цукровою пудрою, змішаною з корицею.