Простий і смачний яблучний пиріг за 20 хвилин
Такий рецепт пирога з яблуками, найпростіший і найсмачніший з усіх мені відомих. Для замішування тіста Вам навіть не знадобиться міксер. Досить буде звичайного віночка і трохи зусиль з Вашого боку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти для такого пирога:
- чотири яблука
- склянка муки
- 150 грам цукру
- п’ять яєць
- 15 грам ванільного цукру (за бажанням)
- 60 грам сметани
- вершкове масло – 100 грам
- 10 грам розпушувача
- кориця – хто любить
- дрібка солі
Спочатку збиваємо яйця вінцем, потім до них додаємо цукор, сіль і потім збиваємо все разом тим же методом. Розтоплене і остигле вершкове масло підмішуємо до маси. Після цього додаємо сметану, ванільний цукор і розпушувач. В кінці підмішуємо просіяне борошно.
З яблук знімаємо шкірку, нарізаємо шматочками і перемішуємо з тістом.
Готове тісто розподіляємо по формі, дно якої застеляємо пергаментом.
Ставимо запікатися пиріг в духовку на 20 хвилин. Дотримуємося температурного режиму в 180 градусів.
Для начинки підійдуть навіть ягоди, будь-як