Простий рецепт дуже смачної солодкої ковбаски
Дуже смачний десерт! Оскільки печиво треба кришити не до кінця, його шматочки відчуваються в ковбасці і апетитно хрустять. Всім рекомендуємо спробувати! Готується лічені хвилини, а задоволення море!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Склад (на 3 шт. 20 см):
- печиво (будь-яке) – 600 г;
- какао – 3 ст.л;
- молоко – 150 мл;
- масло вершкове – 200 г;
- цукор – 8 ст.л;
Приготування
1) Печиво розкришити так, щоб залишилося трохи цільних шматочків.
2) Какао перемішати з цукром.
3) Масло розтопити в кухлик з молоком, какао і цукром. Тримати на вогні до повного розчинення цукру, але не кип’ятити.
4) Змішати печиво з рідкою сумішшю (поетапно) до утворення густої липкої маси.
5) Скатати три ковбаски і загорнути в харчову плівку. Відправити на 6 годин у холодильник.
Смачного!