Простий рецепт дуже смачної солодкої ковбаски

Дуже смачний десерт! Оскільки печиво треба кришити не до кінця, його шматочки відчуваються в ковбасці і апетитно хрустять. Всім рекомендуємо спробувати! Готується лічені хвилини, а задоволення море!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Склад (на 3 шт. 20 см):

  • печиво (будь-яке) – 600 г;
  • какао – 3 ст.л;
  • молоко – 150 мл;
  • масло вершкове – 200 г;
  • цукор – 8 ст.л;

Приготування

1) Печиво розкришити так, щоб залишилося трохи цільних шматочків.

2) Какао перемішати з цукром.

3) Масло розтопити в кухлик з молоком, какао і цукром. Тримати на вогні до повного розчинення цукру, але не кип’ятити.

4) Змішати печиво з рідкою сумішшю (поетапно) до утворення густої липкої маси.

5) Скатати три ковбаски і загорнути в харчову плівку. Відправити на 6 годин у холодильник.

Смачного!