Простий рецепт приготування шампіньйонів. Ну дуже смачно!
Шашлик з шампіньйонів цілком можливо приготувати без багаття. Всього лише потрібно замаринувати їх, а після запекти в духовці. Виходить неймовірно смачна закуска, яка всім дуже сподобається!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Які інгредієнти потрібні:
- 600 г свіжих шампіньйонів;
- Один пучок кропу;
- Чотири ст. л. соєвого соусу;
- Дві ч. л. соку лимона;
- Одна ч. л. паприки;
- Сіль на ваш смак;
- Чотири ст. л. олії соняшникової.
Починаємо готувати шампіньйони
Для початку ретельно миємо гриби і сушимо їх на одноразових рушниках, щоб позбутися від усієї зайвої вологи.
Перекладаємо шампіньйони в щільний пакет і відправляємо туди всі інгредієнти, які перераховані вище. Кріп перед цим дрібненько січемо.
Зав’язуємо пакет і гарненько струшуємо його, щоб все перемішалося. Залишаємо маринуватися на півгодини.
Беремо дерев’яні шпажки, змочуємо у воді і нанизуємо грибочки.
Включаємо духовку на 200 °, щоб спочатку розігріти її, а після поміщаємо гриби на деко. Готуємо 15 хвилин.