Простий рецепт смачного хлібцю

Така смакота готується дуже просто і виходить надзвичайно смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 1 французький батон, краще “вчорашній”, можна звичайний батон;
  • 100 гр сиру;
  • 100 гр м’якого вершкового масла;
  • 2-3 зубки часнику;
  • зелень петрушки і кропу за смаком.

Приготування

Сир потерти на тертку , видавити часник, додати м’яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати.

Духовку нагріти на 200 С. В батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум’янився, можна під грилем.

Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.

Смачного!