Простий рецепт смачної рисової закуски

Хочемо поділитися з вами рецептом ситного гарніру до м’ясних блюд, адже окрім овочів в закусці є і рис.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 3 кг помідорів;
  • 0,5 кг цибулі;
  • 0,5 кг моркви;
  • 12 шт солодкого перцю;
  • 6 ч.л. солі;
  • 1 стакан цукру;
  • 300 гр соняшникової олії;
  • 1 стакан сирого рису.

Приготування

Помідори, цибулю, перець – нарізати, моркву натерти.

Все разом тушити 30 хвилин, додавши сіль, цукор і масло. Потім додаємо рис і ще варимо 1 годину.

Стерелізуєм банки. По цій пропорції у вас повинно вийти 5 банок.

Гарячу суміш закладаємо в готові банки і закриваємо. Зберігати можна не в холодильнику.

Всім смачного!

Не вдається скопіювати.