Простий рецепт відмінної закуски із баклажанів
Простий і доступний в приготування рецепт для будь-якої хазяйки, хто любить здивувати своїх друзів, ну наприклад на новорічні свята.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Необхідні інгредієнти:
- помідори 2 кг;
- болгарський перець 1 кг;
- гострий перець 1 шт (регулюйте додавання перцю на свій смак);
- часник 150 гр;
- баклажани 2 кг;
- цукор 180 гр;
- сіль 70 гр;
- масло рослинне 120 мл;
- запашний перець 1 ч.л;
- базилік бузковий полпучка (можна взяти зелень іншу на свій смак);
- оцет будь-який 6% 50 мл (можна взяти будь-який оцет на свій розсуд).
Приготування
Все крім баклажанів перекручуємо через м’ясорубку. Баклажани нарізаємо шматочками.
Перекручені овочі відправляємо на плиту, як закипить, закладаємо баклажани.
Варимо, додаємо оцет і закриваємо в баночки.
Смачних заготовок і гарного настрою!