Приголомшливий салат «Олів’є по-новому»

Всі ми дуже любимо олів’є, особливо на свята. Але, іноді можна відступити від звичного нам рецепта і внести деякі зміни. Як Ви ставитеся до грибів? Чи не хочете спробувати зробити олів’є по-новому?

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Список продуктів:

  • Куряче філе – 300 грам
  • Мариновані огірки – 3 одиниці
  • Яйця – 5 одиниць
  • Морква – 2 одиниці
  • Цибуля – 3 одиниці
  • Печериці – 300 грам
  • Твердий сир – 250 грам
  • Майонез – 150 грам
  • Соняшникова олія – 60 грам

Куряче м’ясо зваріть в підсоленій воді. Викладіть м’ясо, щоб воно повністю охололо. Моркву грубо натираємо і смажимо на олії. Цибулю дрібно подрібнюємо і також обсмажуємо. Потім овочі перекладаємо в глибокий посуд.

Гриби розрізаємо навпіл і смажимо, поки вся рідина не випарується, потім охолоджуємо їх. Яйця зваримо.

М’ясо, яйця і огірки ріжемо на квадратики. Всі інгредієнти з’єднуємо, кладемо майонезом, сіль і перемішуємо.

Салату необхідно досить просочитися. Помістіть відправляємо його в холодильник на 2 години.

Не вдається скопіювати.