Приголомшливий торт без випічки! Нереально смачний і ніжний торт Капучіно
Торт виходить дивовижним, з насиченим кавовим ароматом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – печиво, 400 г;
- – окріп, 200 мл;
- – сметана жирна. 700 г;
- – капучіно суха суміш, 5 пакетиків
- – желатин, 20 г;
- – пудра цукрова, 120 м
Заливаємо капучіно (всі пакетики) окропом, добре перемішати і залишити охолоджуватися. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.
Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно вводимо желатинову суміш з капучіно, не припиняючи процес збивання.
Форму змащуємо олією, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.