Приголомшливий торт без випічки! Нереально смачний і ніжний торт Капучіно

Торт виходить дивовижним, з насиченим кавовим ароматом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – печиво, 400 г;
  • – окріп, 200 мл;
  • – сметана жирна. 700 г;
  • – капучіно суха суміш, 5 пакетиків
  • – желатин, 20 г;
  • – пудра цукрова, 120 м

Заливаємо капучіно (всі пакетики) окропом, добре перемішати і залишити охолоджуватися. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.

Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно вводимо желатинову суміш з капучіно, не припиняючи процес збивання.

Форму змащуємо олією, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.

Не вдається скопіювати.