Приготуйте, поки сезон кабачків. Новий рецепт закуски з кабачків

Така закуска прекрасно підходить до святкового столу і можна готувати хоч кожен день, вона не набридає, особливо, якщо трохи змінювати склад начинки. Особливе місце в начинці займаємо сир і чорнослив – вони надають вишуканості та оригінальності.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 3 шт;
  • куряче філе, 200 г;
  • помідори, 3 шт;
  • сир, 150 г;
  • чорнослив, 100 г;
  • часник, 6 зубчиків;
  • майонез, близько 2 ст.л;
  • сіль перець.

Процес приготування закуски

Чорнослив і сир, помідори ріжемо дрібними кубиками. Кабачки ріжемо кружками.

Порада: щоб закуска виглядала красиво і менше клопоту було при готуванні, вибирайте великі кабачки.

Кружечки трохи присолюємо. Зелень дрібно січемо і змішуємо з начинкою.

Відварене в солі та спеціях філе дрібно ріжемо і також змішуємо з начинкою. Пробуємо на сіль, додаємо тертий часник.

Борошно змішати з сіллю і перцем, умочуємо кабачки і обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.

Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником і змащуємо кабачки, коли вони охолонуть.

Перед подачею зверху викладаємо по столовій ложці начинку, посипаємо зеленню.

Приготуйте, поки сезон кабачків. Новий рецепт закуски з кабачків

Страва дуже смачна, за смаком можна додати ще горіхи волоські, м’ясо замінити напівкопченою ковбасою, все робіть на смак.