Приготуйте, поки сезон кабачків. Новий рецепт закуски з кабачків
Така закуска прекрасно підходить до святкового столу і можна готувати хоч кожен день, вона не набридає, особливо, якщо трохи змінювати склад начинки. Особливе місце в начинці займаємо сир і чорнослив – вони надають вишуканості та оригінальності.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 3 шт;
- куряче філе, 200 г;
- помідори, 3 шт;
- сир, 150 г;
- чорнослив, 100 г;
- часник, 6 зубчиків;
- майонез, близько 2 ст.л;
- сіль перець.
Процес приготування закуски
Чорнослив і сир, помідори ріжемо дрібними кубиками. Кабачки ріжемо кружками.
Порада: щоб закуска виглядала красиво і менше клопоту було при готуванні, вибирайте великі кабачки.
Кружечки трохи присолюємо. Зелень дрібно січемо і змішуємо з начинкою.
Відварене в солі та спеціях філе дрібно ріжемо і також змішуємо з начинкою. Пробуємо на сіль, додаємо тертий часник.
Борошно змішати з сіллю і перцем, умочуємо кабачки і обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.
Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником і змащуємо кабачки, коли вони охолонуть.
Перед подачею зверху викладаємо по столовій ложці начинку, посипаємо зеленню.
Страва дуже смачна, за смаком можна додати ще горіхи волоські, м’ясо замінити напівкопченою ковбасою, все робіть на смак.