Пиріг без пшеничного борошна з яблуками-їж, хоч кожен день

Цей пиріг можна їсти хоч кожен день і не переживати за свою фігуру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

У ньому немає ні цукру, ні пшеничного борошна, але це не робить його прісним або жорстким.

Навпаки, пиріг виходить ніжний, соковитий, ароматний і в міру солодкий.

Пиріг готується дуже просто і з доступних продуктів.

Необхідні продукти

  • 150 грам вівсяних пластівців
  • 40 грам меду
  • 100 грам сиру
  • 3 курячих яйця
  • 50 мілілітрів кефіру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • півчайної ложки кориці
  • 2 яблука
  • рослинна олія

Починаємо приготування

Вівсяні пластівці перекладаємо в подрібнювач і перемелюємо до стану борошна. Додаємо в пластівці розпушувач і перемішуємо.

У чашку кладемо сир, розминаємо виделкою і додаємо мед з кефіром, все збиваємо блендером до однорідної маси. В отриману суміш вбиваємо курячі яйця, корицю і все перемішуємо вінчиком, потім в масу вводимо вівсяну муку з розпушувачем і все перемішуємо.

Яблука очищаємо, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими шматочками.

Беремо форму для випічки (15 * 20), змащуємо маслом, а на дно кладемо шматочок пергаменту. Викладаємо на дно підготовлені яблука, а зверху викладаємо тісто. Форму злегка струшуємо, щоб тісто рівномірно розподілилося і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.

Випікаємо протягом 30-35 хвилин.

Готовий пиріг остудити, а потім подаємо до столу.

Смачного!