Пиріг без пшеничного борошна з яблуками-їж, хоч кожен день
Цей пиріг можна їсти хоч кожен день і не переживати за свою фігуру.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
У ньому немає ні цукру, ні пшеничного борошна, але це не робить його прісним або жорстким.
Навпаки, пиріг виходить ніжний, соковитий, ароматний і в міру солодкий.
Пиріг готується дуже просто і з доступних продуктів.
Необхідні продукти
- 150 грам вівсяних пластівців
- 40 грам меду
- 100 грам сиру
- 3 курячих яйця
- 50 мілілітрів кефіру
- 1 чайна ложка розпушувача
- півчайної ложки кориці
- 2 яблука
- рослинна олія
Вівсяні пластівці перекладаємо в подрібнювач і перемелюємо до стану борошна. Додаємо в пластівці розпушувач і перемішуємо.
У чашку кладемо сир, розминаємо виделкою і додаємо мед з кефіром, все збиваємо блендером до однорідної маси. В отриману суміш вбиваємо курячі яйця, корицю і все перемішуємо вінчиком, потім в масу вводимо вівсяну муку з розпушувачем і все перемішуємо.
Яблука очищаємо, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
Беремо форму для випічки (15 * 20), змащуємо маслом, а на дно кладемо шматочок пергаменту. Викладаємо на дно підготовлені яблука, а зверху викладаємо тісто. Форму злегка струшуємо, щоб тісто рівномірно розподілилося і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
Готовий пиріг остудити, а потім подаємо до столу.
Смачного!