Пиріг “Трихвилинка”. Тісто не потрібно розкочувати. За цим рецептом тісто гарно пропікається у пирозі. Ну просто шедевр

Назва говорить сама за себе: тісто готується лише за три хвилини, і розкочувати його не потрібно. До того ж, ми розповімо вам один секрет, як зробити так, щоб заливне тісто пропікалося в пирозі і не було вологим. І поділимося своєю улюбленою начинкою із рису з рибою.

Інгредієнти:

Для заливного тіста:

  • Яйця – 4шт.
  • Сіль – 1ч.л.
  • Сметана – 250 г
  • олія – 50 мл
  • Гірчиця – 1ч.л.
  • Борошно – 180 г
  • Розпушувач – 1ч.

Для начинки:

  • Риба або рибні консерви – 150 г
  • цибуля зелена – за смаком
  • яйця – 3шт
  • рис – 1 пакетик,
  • сіль – за смаком,
  • чорний перець – за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Спочатку займемося приготуванням начинки. Візьмемо 300 г риби і починаємо її варити разом із цибулею та чорним перцем, приблизно 7-9 хвилин, до готовності. Можна використовувати рибні консерви.

Також поставимо варитися 3 яйця та 80 грамів рису. Ми використовуємо пакетики, щоб не виміряти пропорції води та крупи. Не треба помішувати, просто вариться до готовності (15-20 хвилин) і плюс у тому, що нічого не пригорить.

Розділяємо рибу на пластинки, відокремлюємо від кісток і змішуємо разом із порізаними на кубики яйцями, зеленою цибулею та рисом. Додаємо сіль та перець за смаком, якщо потрібно. Начинка готова.

Тепер приступимо до тіста. Розбиваємо 4 яйця в миску, додаємо 1 чайну ложку солі і збиваємо вилкою, додаємо 250 грам сметани, 50 грам рослинної олії та 1 чайну ложку гірчиці. В іншій мисці змішуємо 180 г борошна з 1 чайною ложкою розпушувача і додаємо це в тісто. Беремо велику форму, якщо у Вас кругла, то підійде діаметром 28 см.

Наливаємо половину тіста, потім посипаємо панірувальними сухарями, щоб запечена начинка не опустилася на дно. Далі додаємо начинку і зверху заливаємо тестом, що залишився. Випікаємо пиріг у духовці за температури 180 градусів приблизно 30 хвилин.