Пиріг “Яблука на снігу” з дуже ніжною начинкою, просто тане в роті
Дуже швидко та смачно.
Про це пише Ukr.Media, за матеріалами Ukr.Media
Інгредієнти:
- яблука — 1 кг
Для тіста:
- борошно — 1,5 склянки
- сметана — 0,5 склянки
- масло вершкове — 150 г
- сода — 1 ч. л
Для крему:
- сметана — 1 склянка
- яйця — 1 шт.
- цукор — 1-1,5 склянки
- борошно — 2 ст. л.
Приготування:
1. Яблука почистити, нарізати тонко. Залити окропом, поки готуєте тісто.
2. Розтопити масло, остудити, змішати зі сметаною та борошном, соду погасити оцтом. Все перемішати і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
3. Збити крем, додаючи у суміш сметани та яйця цукор з борошном.
4. Злити воду з яблук. Дістати тісто з холодильника і викласти руками в змащену форму. Рівномірно викласти яблука. Залити кремом.
5. Випікати 50 хвилин при температурі 190 градусів.
6. Присипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!