Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
З першою-ліпшою начинкою, на будь-який смак, одночасно хрусткі і м’які (хто які попросить). У будь-який момент можна організувати смачне чаювання або ситно перекусити і витратити на це не більше десяти хвилин. Швидше і простіше рецепта я не знаю, а якщо такий є у вас, розкажіть в коментарях.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Пиріжки на швидку руку: як приготувати
Ні списку інгредієнтів, ні точних пропорцій не потрібно – тільки бажання ось прямо зараз поїсти пиріжків. З чим? З тим, що є під рукою: з домашнім сиром, з твердим сиром, з картопляним пюре, зі смаженою фаршем. У мене є яблука – значить, будуть солодкі пиріжки.
Підготовляю начинку: яблука нарізаю дрібними шматочками (можна натерти на тертці).
Беру тонкий ЛАВАШ і нарізаю стрічками на всю довжину (шириною приблизно 10 см.).
На край кладу яблука, посипаю цукром за смаком.
Завертаю лаваш на кут.
Тепер повертаю трикутник за трикутником, поки не закінчиться смуга лаваша. Начинка буде повністю закрита, не випаде і не потече.
Замість трикутника можна спекти пиріжки іншої форми.
У сковорідці розігріваю трохи соняшникової олії, викладаю пиріжки і обсмажую з двох боків до рум’яного кольору.
Кришкою сковорідку не накривати.
Якщо їх їсти відразу гарячими, будуть апетитно хрустіти! А якщо подобаються м’які пиріжки, то потримати їх в поліетиленовому пакеті.