Рецепт цікавого салату з печерицями та шинкою до новорічного столу
Яскравий, ситний, смачний, салат, який підходить до зимового новорічного столу. Головне пам’ятайте, з’їсти його треба в новорічну ніч. На наступну добу його краще не залишати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Картопля — 2 шт,
- Шинка — 100 г,
- Печериці — 6 шт,
- Консервований зелений горошок — 100 г,
- Яйця — 2 шт,
- Огірки солоні — 2 шт,
- Сир — 50 г,
- Зелена цибуля
- Рослинна олія
- Майонез за смаком,
- Сіль за смаком.
Приготування:
Картоплю очистити і порізати соломкою.
Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору. Викласти на блюдо і дати охолонути.
Гриби вимити і порізати скибочками. Обсмажити на невеликій кількості рослинної олії, вийняти на паперові рушники і дати охолонути.
У мисці змішати нарізані варені яйця, кубиками порізані огірки. Додати соломкою порізану шинку.
Додати консервований зелений горошок і тертий сир.
Додати гриби і перемішати. Заправити майонезом за бажанням посолити.
Викласти в салатник і зверху укласти картоплю. Посипати дрібно нашинкованою цибулею.
Смачного!