Рецепт цих котлет просять всі. Котлети, які з’їдаються відразу
Дуже соковиті, рум’яні, апетитні і ніжні котлетки з риби. Готуємо швидко, легко і просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе будь-якої риби, можна тріски, 800 г;
- сало, 100 г;
- цибуля, 1 шт;
- яйце, 1 шт;
- часник, 2 – 3 зубчики;
- борошно, 6 ст.л;
- часник сухий і перець, паприка по половині ч.л.
Процес приготування котлет
Обробляємо рибу на філе, ріжемо її на шматочки і подрібнюємо на м’ясорубці.
Також за допомогою м’ясорубки подрібнюємо цибулю, сало.
Змішуємо фарш з салом і цибулею, подрібненим часником, яйцем, сіллю і перцем, спеціями для риби на ваш смак, сухим часником, паприкою і перцем.
Формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні і обсмажуємо на соняшниковій олії.
Котлети відмінно гармонують з різними гарнірами – картопляним пюре, рисом, гречаною кашею, макаронами, салатами зі свіжих овочів.
Порада: для більш яскравого смаку, додайте ще нарізану зелень. Також ви можете ще додати трохи батона або білого хліба, попередньо розмочивши їх в теплій воді.