Рецепт цих котлет просять всі. Котлети, які з’їдаються відразу

Дуже соковиті, рум’яні, апетитні і ніжні котлетки з риби. Готуємо швидко, легко і просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе будь-якої риби, можна тріски, 800 г;
  • сало, 100 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйце, 1 шт;
  • часник, 2 – 3 зубчики;
  • борошно, 6 ст.л;
  • часник сухий і перець, паприка по половині ч.л.

Процес приготування котлет

Обробляємо рибу на філе, ріжемо її на шматочки і подрібнюємо на м’ясорубці.

Також за допомогою м’ясорубки подрібнюємо цибулю, сало.

Змішуємо фарш з салом і цибулею, подрібненим часником, яйцем, сіллю і перцем, спеціями для риби на ваш смак, сухим часником, паприкою і перцем.

Формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні і обсмажуємо на соняшниковій олії.

Котлети відмінно гармонують з різними гарнірами – картопляним пюре, рисом, гречаною кашею, макаронами, салатами зі свіжих овочів.

Порада: для більш яскравого смаку, додайте ще нарізану зелень. Також ви можете ще додати трохи батона або білого хліба, попередньо розмочивши їх в теплій воді.