Рецепт дерунов з черствого хліба – надзвичайно смачні!

А головне, що інгредієнти знайдуться у будь-якої господині – піде те, що просто шкода викинути.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • півбуханця засохлого хліба,
  • скільки залишилося молока (не залишилося – піде і вода),
  • пара яєць,
  • пара ложок борошна,
  • шматочок засохлого сиру (натерти),
  • недоїдені ковбаски (порізати),
  • часник,
  • сіль,
  • спеції – за смаком,
  • масло для смаження.

Приготування

Хліб ламаємо на шматочки, заливаємо молоком (водою). Як розмокне – злегка віджимаємо і додаємо всі інші інгредієнти. Перемішуємо і смажимо. Деруни виходять надзвичайно смачні.