Рецепт дерунов з черствого хліба – надзвичайно смачні!
А головне, що інгредієнти знайдуться у будь-якої господині – піде те, що просто шкода викинути.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- півбуханця засохлого хліба,
- скільки залишилося молока (не залишилося – піде і вода),
- пара яєць,
- пара ложок борошна,
- шматочок засохлого сиру (натерти),
- недоїдені ковбаски (порізати),
- часник,
- сіль,
- спеції – за смаком,
- масло для смаження.
Приготування
Хліб ламаємо на шматочки, заливаємо молоком (водою). Як розмокне – злегка віджимаємо і додаємо всі інші інгредієнти. Перемішуємо і смажимо. Деруни виходять надзвичайно смачні.