Рецепт дня: рум’яні оладки з яблуками на кефірі

Літо – сезон фруктів, особливо багатий на яблука. Якщо вам набридли звичайні оладки, тоді цей рецепт саме для вас!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Додайте в тісто трохи яблук, і тоді ваше блюдо заграє новими смаковими фарбами: оладки стануть більш ніжними і ароматними. Плюс цієї страви не тільки в доступності інгредієнтів, але й у швидкості приготування. І так, що ж нам знадобиться:

Інгредієнти

  • Яблуко – 1 шт
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор – 2-3 ст. л.
  • Сіль – 0,25 ч. ложки
  • Кефір – 1,5 склянки
  • Борошно – 0,5 склянки
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова 100 мл
Рецепт дня: рум'яні оладки з яблуками на кефірі. Легкий рецепт смачних яблучних оладок, які відмінно підійдуть як для сніданку, так і для десерту.

Спосіб приготування

1. Влийте в миску кефір. Додайте до нього яйця. За допомогою кулінарного віничка збийте вміст миски.

2. Додайте до тіста соду, сіль, цукор і борошно. Збийте віничком до однорідності. Слідкуйте за тим, щоб не утворилися грудки тіста.

3. Натріть на дрібній тертці яблуко. Додайте до тіста і рівномірно розподіліть, скориставшись ложкою.

4. Розігрійте сковороду, влийте в неї соняшникову олію, з допомогою ложки виливайте оладки.

5. Обсмажуйте оладки з яблуками на середньому вогні по 1-2 хвилини з кожного боку.

Оладки з яблуками на кефірі готові. Приємного апетиту вам і вашим рідним!

Не вдається скопіювати.