Рецепт домашнього квасу. На смак такий як з бочки
Розповімо вам, як приготувати сезонний напій літа. Смак вам нагадає дитинство.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування напою вам знадобиться:
- Холодна, питна вода – 5 л.;
- Лимонна кислота – 1 чайна ложка;
- Цикорій – 2 столові ложки;
- Цукор пісок – 650 грамів;
- Дріжджі сухі – 11 грамів.
Як приготувати напій:
- З’єднайте всі інгредієнти.
- Поставте суміш на вогонь, почекайте поки закипить.
- Після залишіть охолоджуватися до теплого стану.
- Потім додайте дріжджі.
- Залишіть постояти протягом 4 годин. Повинна утворитися піна.
- Розлийте готовий квас у пляшки та покладіть охолоджуватись.
Смачного!