Рецепт домашнього квасу. На смак такий як з бочки

Розповімо вам, як приготувати сезонний напій літа. Смак вам нагадає дитинство.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування напою вам знадобиться:

  • Холодна, питна вода – 5 л.;
  • Лимонна кислота – 1 чайна ложка;
  • Цикорій – 2 столові ложки;
  • Цукор пісок – 650 грамів;
  • Дріжджі сухі – 11 грамів.

Як приготувати напій:

  1. З’єднайте всі інгредієнти.
  2. Поставте суміш на вогонь, почекайте поки закипить.
  3. Після залишіть охолоджуватися до теплого стану.
  4. Потім додайте дріжджі.
  5. Залишіть постояти протягом 4 годин. Повинна утворитися піна.
  6. Розлийте готовий квас у пляшки та покладіть охолоджуватись.

Смачного!

Не вдається скопіювати.