Рецепт домашнього лавашу

З лаваша можна вигадати багато швидких страв, тому пропонужмо Вам приготувати домашній лаваш замість магазинного!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Складові

  • 1 ч.л сухих дріжджів (можна без них)
  • 1 ч.л солі
  • 0.5 ч.л цукру
  • 1 ст.л. олії
  • 1 склянка теплої води
  • 3 склянки борошна

приготування

Замісити тісто, воно виходить м’яке, приємне і еластичне. Розділити на 20-16 кульок. Все залежить від діаметра сковороди. Накрити клейонкою і дати відпочити тісту 20 хвилин.

Розкачати тонкий корж і потім ще розтягнути в руках якомога тонше, у мене вони прозорі майже. Обсмажити на добре розігрітій сковорідці без жиру по кілька секунд з кожної сторони.

Зняти на заздалегідь підготовлену поверхню і добре побризкати ще гарячий виріб водою. Накрити клейонкою, і так поступати з кожним коржиком. Водою бризкати обов’язково, інакше вони будуть сухі і не еластичні. Спробуйте, не пошкодуєте. А далі все інше на ваш смак.

Смачного!

Не вдається скопіювати.