Рецепт дуже смачного лечо із буряка на зиму
А ви коли-небудь готували лечо з бурака? Якщо ні тоді пропонуємо вашій увазі рецепт приготування смачного лечо із буряка.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- 4 кг буряків;
- 1,5 кг помідорів;
- по 500 г цибулі і перцю;
- 0,5 л раст. масло;
- 1 ст. 9% оцту;
- 150 г часнику;
- стручок гіркого перцю;
- 2 ст.л солі;
- 1 ст.л цукру.
Приготування
Буряк натерти на тертці, віджати сік. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити. Додати до буряка. Помідори і гіркий перець пропустити через м’ясорубку, з’єднати з буряком. Поставити на малий вогонь. додати сіль, цукор і масло, що залишилося.
Періодично помішуючи, варити під кришкою 30 хв.
Солодкий перець нарізати соломкою, часник натерти на дрібній тертці. додати до буряка, тушкувати 15 хв. за 5 хв до готовності влити оцет.
Розкласти в стерилізовані банки, закатати, перевернути і укутати на добу.
Смачного!