Рецепт фаршированого перцю, який я спробувала в гостях у друга, тепер і сама так готую

Я спробувала цю страву у друга на іменинах. Мені перець так сподобався, що я, напевно, одна його і з’їла. Рецептів приготування фаршированих перців маса, я сама їх і тушила в бульйоні і підсмажувала, і що я тільки не робила з моїми улюбленими перцями. Але такого смачного, як у друга я ще не їла.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

приготування

Перець помити і очистити від насіння і перегородок. Всередину покласти фарш з подрібненої цибулі і часнику (краще це зробити в блендері), добре промитої гречаної крупи, солі, перцю і курячого фаршу.

На сковорідці підсмажте дрібно нарізану цибулю і моркву. Потім додайте томатну пасту і сметану. Долийте воду і добре перемішайте до однорідної консистенції. Дайте соусу покипіти 3 хвилини.

Отриманим соусом, залийте перці і відправте в розігріту попередньо духовку. Випікати необхідно при 180 градусах 40 хвилин.

Перці не тільки дуже ароматні, а й корисні. Їжте із задоволенням, діліться цим рецептом з друзями!

Інгредієнти для фаршированого перцю:

  • перець солодкий – 14 штук;
  • півкіло курячого фаршу;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • часник (3 зубчики);
  • томатна паста – 1 ст. ложка;
  • сметана – 100 грам;
  • сіль і перець за смаком.

Дуже смачно, спробуйте!