Рецепт фаршированої скумбрії з оригінальною начинкою. Пальчики оближеш!
Приготувати дану страву не складе ніяких труднощів. Скумбрія з начинкою стане ідеальною закускою. Готується швидко і легко, а виходить приголомшливо смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти, які необхідні:
- 2 середні тушки скумбрії;
- одна цибулина;
- один помідор;
- половинка лимона;
- 3 ст. л. олії соняшникової;
- 1 ст. л. соєвого соусу;
- майонез і зелень;
- сіль, чорний перець і спеції для рибки.
Як приготувати скумбрію з начинкою
У риби відріжте голову і плавники, витягніть всі нутрощі і чорну плівку (щоб не гірчила).
Щоб замаринувати скумбрію, просто з’єднайте всі приправи, соєвий соус і олію. Натріть цією сумішшю рибку з усіх боків і всередині.
Покладіть її в деко, застелене пергаментним папером. Нехай полежить так 20-30 хвилиночок.
Поріжте цибулю і лимончик півкільцями і засуньте їх в скумбрію. Після цього змастіть обидві рибки майонезом, видавіть на них половинку лимона, присипте подрібненою зеленню і накрийте фольгою.
Відправте в розігріту духову до 180 ° на пів години.
Дістаньте і приберіть фольгу, готуйте ще хвилин 10.