Рецепт курячих рулетиків на сковороді – соковиті і ніжні

Курячі рулетики з сиром і зеленню настільки привабливі, що моментально зникають зі столу. Ніжне філе в соусі особливо смачно в гарячому вигляді. Якщо ви віддаєте перевагу більш гострим стравам, спробуйте додати часник або ваші улюблені спеції, це точно додасть пікантності.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Складові

  • Куряча грудка – 250 г
  • Твердий сир – 100-150 г
  • Курячий бульйон – 250 мл
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 20 г
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Зелень – 0,5 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Приготування

Куряче філе миємо й даємо обсохнути. Нарізаємо кожну половинку на 3-4 частини і відбиваємо з двох сторін через харчову плівку, солимо і перчимо.

Рецепт курячих рулетиків на сковороді - соковиті і ніжні

Миємо та подрібнюємо зелень, сир нарізаємо пластинками. Відбивні посипаємо зеленню і викладаємо сир. Звертаємо рулетики і закріплюємо зубочистками.

Рецепт курячих рулетиків на сковороді - соковиті і ніжні

Рулетики обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковою олією і вершковим маслом з усіх боків. Вливаємо бульйон і після закипання тушкуємо 15-20 хвилин.

Рецепт курячих рулетиків на сковороді - соковиті і ніжні

Відливаємо 4-6 ст. л. бульйону, даємо охолонути і змішуємо з борошном. У сковороду додаємо суміш і сметану і, помішуючи, продовжуємо готувати до загустіння соусу. Солимо і перчимо до смаку.

Рецепт курячих рулетиків на сковороді - соковиті і ніжні

Курячі рулетики – проста, але гідна уваги страва. Їх можна подавати як закуску, так і другу страву. Рулетики відмінно поєднуються з різними гарнірами і підійдуть для ситної вечері.

Не вдається скопіювати.