Рецепт «ледачих» пиріжків. Тісто виходить м’яке, на руки не налипає, а випічка не розпадається
Тіста пишнішого не існує! Вийде у кожної господині!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Для цього знадобиться:
- Борошно – чотири ст.
- Молоко – 1/2 літра
- Цукровий пісок – дві ст. л.
- Сіль кухонна – 1/2 ч. л.
- Олія – дві ст. ложки
- Одинадцяти грамовий пакетик з сухими дріжджами
Приготування:
Змішуємо складові до єдинородного стану. Тісто поміщаємо в кульок і ставимо на 120 хв в холодильник. В принципі, все!
Після закінчення зазначеного часу потрібно дістати наше тісто і обім’яти його в борошні. Після виліплюємо пиріжки з будь-якою з наявних начинок. Дане тісто відмінно підходить до всіх типів випічки. З нього можна приготувати як будь-які пиріжки, так і піцу.