Рецепт «ледачих» пиріжків. Тісто виходить м’яке, на руки не налипає, а випічка не розпадається

Тіста пишнішого не існує! Вийде у кожної господині!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Для цього знадобиться:

  • Борошно – чотири ст.
  • Молоко – 1/2 літра
  • Цукровий пісок – дві ст. л.
  • Сіль кухонна – 1/2 ч. л.
  • Олія – дві ст. ложки
  • Одинадцяти грамовий пакетик з сухими дріжджами

Приготування:

Змішуємо складові до єдинородного стану. Тісто поміщаємо в кульок і ставимо на 120 хв в холодильник. В принципі, все!

Після закінчення зазначеного часу потрібно дістати наше тісто і обім’яти його в борошні. Після виліплюємо пиріжки з будь-якою з наявних начинок. Дане тісто відмінно підходить до всіх типів випічки. З нього можна приготувати як будь-які пиріжки, так і піцу.