Рецепт малосольних огірочків по-запорізьки

Огірки залишаються такими ж зеленими, хрусткими і виходять неймовірно смачними. Зберігати їх можна довгий час.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти, які необхідні:

  • Два кілограма огірків;
  • П’ять листочків чорної смородини;
  • Дві парасольки кропу;
  • Два стручка червоного перчика;
  • Чотири листочка вишні;
  • Три зубці часнику;
  • 10 горошин перцю;
  • 30 г кореня хрону;
  • 50 г горілки;
  • 75 г солі;
  • Півтора літри води.

Переходимо до процесу приготування малосольних огірочків

Огірочки необхідно добре помити, обдати кип’ятком і відразу занурити в крижану воду і залишити в ній на три години.

Після укласти огірки в трилітрову банку, перекласти їх з двома видами листям, кропом, гострим перцем і горошком, часточками часнику і кропом.

Воду закип’ятити, розвести в ній сіль, охолодити і залити огірки. Влити дві ст. л. горілки і щільно закрити ємність кришкою з поліетилену.

Огірки варто відразу віднести в погріб або помістити в холодильник.

Не вдається скопіювати.