Рецепт на мільйон. Домашній хліб на сковороді
А Ви вже готували хліб на сковорідці? Якщо ні, то обов’язково приготуйте і Ви перестанете купувати магазинний.
Нам знадобиться:
- Борошно – 500 гр
- Дріжджі – 1 ч.л
- Кефір – 150 мл (теплий)
- Вода – 180 мл
- Цукор – 1 ч.л
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія соняшникова – 2 ст.л
Покроковий рецепт приготування:
- Просіваємо борошно через сито, наливаємо кефір (кімнатної температури).
- Додаємо:
- Цукор
- Дріжджі
- Воду
- Вимішуємо тісто, воно повинно почати прилипати до рук.
- Додаємо соняшникову олію і знову вимішуємо.
- Накриваємо тісто поліетиленом і рушником. Залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.
- Посипаємо борошном стіл і знову вимішуємо тісто.
- Змащуємо сковорідку олією і викладаємо тісто. Даємо відпочити 20 хвилин під кришкою, потім готуємо на повільному вогні під кришкою 1 годину.
- Перевертаємо на інший бік і готуємо під кришкою ще 20-25 хвилин.
Обов’язково приготуйте такий хліб, у Вас все получиться!